Welkom op mijn Reisblog!
Hallo en welkom op mijn reisblog!
Eindelijk is het dan zo ver...Op 27 februari 2010 vlieg ik voor 3 maanden naar het fantastische mooie land Zuid-Afrika. Gedurende deze periode ga ik samenwonen in Pretoria en een studie JAVA volgen.
Het zullen geen rustige 3 maanden worden, want er zullen erg veel leuke activiteiten plaast vinden. Zo ga ik bijvoorbeeld een Zuid-Afrikaanse bruiloft van dichtbij meemaken, samen reizen met Nize voor haar werk en natuurlijk onzettend veel braaien en feesten

Zodra ik foto's beschikbaar heb van ons huisje zal ik ze direct met jullie delen op deze blog!
Ek kan nie meer wag nie!
Jan-Paul
He broer,
ik mis nog 1 ding wat je ook in zuid africa gaat doen..... leeuloop!!!!!!!!! hahahahhahaa
Ik wens je alvast heel erg veel plezier, en geluk toe. Toch weer een nieuwe fase in je leven (ja, ja, wijze taal van Henkie).
Ik hoop dat jullie het samen heel erg leuk gaan hebben, en maak maar veel foto's want ik ben erg nieuwschierig hoe je het daar maakt.
Maar.... we gaan zaterdag eerst nog gezellig met elkaar uit eten!!!!
Liefs, Henkie
He J.P. de lions sleep to night, maar pas op dat ze je niet opvreten!!! ha,ha.!
veel succes en veel plezier in het apenland,en maak er wat van
groeten J.W.
hoi jp
we gaan je zeker weten missen maar ik wens jou alle goeds toe in Afrika,en ik
hoop dat je heel gelukkig zal worden samen met Nize.
ga maar lekker genieten en maak maar heel veel mooie fotos. Ik ben stiekem een beetje jaloers dat jij naar zo'n mooi land gaat! Wie weet vliegen Fati en ik wel een keer over naar dat prachtige Apenland!
gr. Muttie
Hé Jay Pee,
Veel plezier in dat apenkolonieland samen met Nize! Ik hoop dat je veel leuks zult meemaken en veel moois zult zien.
Succes met je studie!
Sien jou later!
Lip
He broer,
Héél veel plezier gewenst in Z-A met Nize!!! Geniet van die 3 maanden, maar dat zal vast wel goed komen. Jullie hebben in ieder geval veel mooie, leuke plannen. Ook heel veel plezier met samenwonen in jullie huisje! We zullen je missen hoor (je 'kamer' bij ons zal er leeg bij staan die 3 maanden ;-)!
Doe Nize de groetjes van ons!
Liefs Hanneke
Jay Pee,
Wat zegt een chinees bij de begravenis van een dierbare?
LIP (L(r)est In Peace / l(r)ust in vl(r)ede)
Nee, leuke bijnaam heb ik weer.
gr. Lip
hoi JP het komt nu wel heel dichtbij.
morgen nog een dagje thuis ,gaan we nog even gezellig naar de stad,wat laatste dingetjes te kopen,hapje eten,en dan is het zaterdag echt zo ver.gezellig met je zusjes naar Schiphol.enFati en Muttie natuurlijk.
en dan maar hopen dat British Airways niet gaat staken.
als alles op tijd gaat vliegen,ben jij Zondagmorgen in Johannesburg.
JP het gaat je goed.
groet van Fati en Muttie.
Hi JP!
Baie oulike blog, goeie fotos van die leeus! Wie het die skerpioen ingedra?